Наскоро листа на животни кои нема да смеете да ги внесете во авион

Сподели со своите пријатели

Доколку планирате во авионот да внесете животни кои ви се емоционална поддршка, како пауните или ежот, ќе мора од тоа да се откажете, затоа што авиокомпаниите се подготвуваат да донесат листа на животни чие внесувањр во авионите ќе биде забрането.

Зошто прозорците на авионите имаат овална форма? (видео)

Loading...

Како што соопштува „Јунајтед ерлајнс“, барањата за внесување животи, кои пружаат емотивна поддршка на патниците, зголемени се послегните години за 75 отсто, пренесува ВВС.

На овие 11 места во САД поради непознати причини авионите не смеат да летаат (фото)

Од следниот месец, авиокомпаниите ќе донесат лист ана животни, кои патниците нема да смеат да ги внесуваат во авионот, но на листата нема да се најдат животни како кучињата, кои им помагаат на слепите луѓе.

На следната страница дознајте Зошто седиштето секогаш треба да е исправено кога авионот слетува и полетува?


Pages: 1 2 3

Leave a Reply