астронаут

Сподели со своите пријатели

Американскиот астронаут Баз Олдрин ги тужел своите деца и поранешната менаџерка тврдејќи дека му ги крадат парите и дека го клеветат. Тужбата во која Олдрин анведува и дека го спречуваат да се жени, е покрената откако неговите деца Ендру и Џенис поднеле барање за преземање на контролата над неговите финансии.Прочитај повеќе