Артем Шус

Сподели со своите пријатели

Според податоците од 2015 година, во украинскиот град Маринка живееле над 10.000 луѓе, но од почетокот на ноември 2022 година во него нема повеќе цивили. Loading… Руската армија објави фотографии од окупираниот украински град Маринка во областа Доњецк, кој беше целосно уништен за време на војната. Корисниците на социјалните мрежи,Прочитај повеќе