Андриус ​​Тапинас

Сподели со своите пријатели

Литванците се рекордери, објави на својот Твитер профил Андриус ​​Тапинас, новинар и основач на ТВ Либерти. Loading… За само еден час Литванците ширум светот собраа милион евра за купување радари за Украина. После тоа, литванската ИТ компанија Тесонет со својата донација ја удвои таа сума. „Нашиот народ стои на УкраинаПрочитај повеќе