амандмани

Сподели со своите пријатели

Грција се подготвува да дозволи употреба на канабис во медицински цели преку амандмани кои наскоро ќе бидат поднесени во парламентот и тоа би требало да привлече инвестиции, изјавил помошникот на грчкиот министер за земјоделство Јанис Циронис. Боксерот Мајк Тајсон ќе одгледува марихуана на имот од 16 хектари Loading… – ЗаПрочитај повеќе