Алексеј Павлов

Сподели со своите пријатели

Воени аналитичари го коментираат фактот дека претставникот на рускиот Совет за безбедност Алексеј Павлов изјавил дека Москва треба да се фокусира на „десотонизација“ на Украина. Loading… Американскиот безбедносен и одбранбен тинк-тенк, Институтот за проучување на војната (ISW), утринава објави дека руските власти се обидуваат да ја прилагодат својата воена реторикаПрочитај повеќе