Алексеј Данилов

Сподели со своите пријатели

Украина се соочува со заканата од нејзината „внимателно испреплетена мрежа на странска помош“ која полека се разоткрива поради намалениот оптимизам и растечкото разочарување кај западните поддржувачи, напиша претседателот на Советот за национална безбедност и одбрана Алексеј Данилов во статија објавена во саботата во весникот „Украинска правда“. Loading… Шефот на безбедностаПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Секретарот на Советот за национална безбедност и одбрана на Украина, Алексеј Данилов, тврди дека Русија планира масовен напад на 24 февруари, годишнината од нападот врз Украина. Loading… Данилов рече дека Украина е подготвена за нападите, пренесува Униан. „Ние сме подготвени за тоа. Мислам дека веќе знаеме што се такви напади,Прочитај повеќе