Александар Гелевски

Сподели со своите пријатели

Ученици од Општинското основно училиште „11 Октомври“ од Куманово денеска го посетија градоначалникот Максим Димитриевски во неговиот кабинет во општината. Loading…     – Денеска не посетија учениците од ООУ “11 Октомври” од Куманово исполнувајќи го мојот кабинет со радост и позитивна енергија, при што имаа можност директно да сеПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Индивидуалните земјоделски производители своите производи ќе ги продаваат внатре во кумановскиот пазар, наместо како досега на тротоар. Loading… Ова денеска било договорено со производителите на средба во Општина Куманово на која присуствуваа градоначалникот Максим Димитриевски, претседателката на Советот Ивана Ѓорѓиевска и секретарот Александар Гелевски.     Ваквата одлука доаѓа откакоПрочитај повеќе