Александар Фролом

Сподели со своите пријатели

Велика Британија воведе санкции за четворица руски бизнисмени чии компании се поврзани со војната во Украина, соопшти денеска британското Министерство за надворешни работи. Loading… Меѓу санкционираните се и Александар Абрамов и Александар Фролом, кои Британија ги поврзува со рускиот бизнисмен Роман Абрамович, кој беше санкциониран од Лондон на почетокот наПрочитај повеќе