афера

Сподели со своите пријатели

Скандал од светску размени настана кога во јавноста исплива книгата за кралицата Елизабета и пикантериите на нејзиниот брак со принцот Филип. – Не постоеше убава жена во близината на Филип со која тој не флертуваше. Но, на кралицата тоа не и пречеше, му даваше отворени раце да се дружи соПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Австралискиот премиер во четврток донесе формална забрана на сексуалните односи помеѓу министрите и нивниот персонал откако неговиот заменик направи „шокантна грешка во проценката“ затоа што се впуштил во афера со помошничката во кабинетот, по што таа останала трудна. Малком Турнбул објави амандман на министерските правила за однесување на вонредната конференцијаПрочитај повеќе