Собранието утре ќе расправа за измените во Закон за азил

Сподели со своите пријатели

– Актуелната состојба и околностите кои бараат брзо постапување ја наметнаа потребата за свикување на оваа посебна седница со единствена точка на дневен ред, а со цел брзо донесување на предложените законски измени, соопшти Кабинетот на Претседателот на Собранието на РМ.

Loading...