Следува уште еден продолжен викенд, последен за оваа година

Сподели со своите пријатели

До крајот на годината останува уште еден продолжен викенд во кој ќе можат да уживаат сите граѓани.

Министерството за труд и социјална политика соопштува дека согласно со Законот за празниците на РМ („Службен весник на РМ„ бр.21/98 и 18/07), 8 декември 2019 година (недела), односно 9 декември 2019 година (понеделник), ‘’Св. Климент Охридски”, е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија.

Loading...

Истовремено, Mинистерството за труд и социјална политика на граѓаните им го честита празникот “Св.Климент Охридски”.

Голем број продолжени викенди поради државните празници ќе имаме и во текот на 2020 година. Сите неработни денови за годината што претстои прочитајте ги ТУКА.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *