СДСМ: Слушнете како Груевски го планира Скопје 2014 (видео)

Сподели со своите пријатели

Потпретседателот на СДСМ, Дамјан Манчевски, денес во кампот пред Владата на РМ, одржа прес конференција на која беа објавени нови прислушувани разговори од проектот ”Вистината за Македонија”.

Loading...

Разговорите кои ги презентираше СДСМ се поврзани со наводни манипулации со проектот ”Скопје 2014”.

Leave a Reply