Самците се хранат понездраво за разлика од оние во врска

Сподели со своите пријатели

Истражувањето покажао и дека поголема веројатност е полошо да се хранат мажи кои живеат сами, за разлика од жени..

Loading...

Самците имаат поголеми шанси да се хранат со нездрава храна која не содржи потребни хранливи состојки, објавувено е во најновото истражување на австралиските научници.

Според резултатите од истражувањето објавени во магазинот Nutrition Reviews, веројатноста самците да не знаат на готват или да немаат партнери кои би им помогнале во набавка на намирниците.