Сакаше да лета на метла, па откри дека сепак постои гравитација (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Оваа симпатична жена од Англија планирала да стане sвезда на социјалните мрежи. И во тоа успеа, но не како што таа сакаше.

Loading...

Целта, ако сфативме добро, беше да изведе трик за летање на метла, така што ќе стави ќебе преку метлата и ќе застане на столчето за да се создаде илузија за летање.

Кинески лекар почина откако 35 дена работел без прекин (ВИДЕО)

За жал, столчето не ја издржа нејзината тежина, па жената падна на грб.

Сепак, нема поголеми повреди – таа го издржа овој неуспешен лет со насмевка на лицето.


Leave a Reply