РЦУК: Движењето нормализирано но со подигнат степен на борбена готовност

Сподели со своите пријатели

Како што информира Регионалниот центар за управување со кризи, од информациите добиени од СВР Куманово е соопштено дека состојбата со сообраќајот и движењето на луѓето е целосно нормализирана, додека, поради настаните кои се случија, подигнат е степенот на борбена готовност на полициските сили.

Loading...

РЦУК не дава подетални информации за блокираните приоди до СВР Куманово.

Leave a Reply