Професорка држела онлајн предавање па ги уловила студентите среде секс (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Поради пандемијата на коронавирусот се затворија бројни образовни институции, но училиштата и деловните субјекти сè уште успеваат да најдат начин за работа преку интернет комуникација.

Loading...

На универзитетот МекКури во Сиднеј, дел од часот е во живо, а другиот дел за студенти кои се во замоизолација и се одвива онлајн.

Се заразил со коронавирус од љубовницата, во карантин со сопругата

Професорка од адвокатската школа фати двајца студенти додека водат љубов за време на онлајн наставата, а аудиозаписот од часот брзо почна да се шири на интернет, пренесува „Мирор“.

Професорката го прекина предавањето околу пет минути за да се справи со ситуацијата, така што беше прилично изнервирана да каже дека треба да ги дезинфицира очите по она што го виде.

– Ајде да одиме на следната лекција… О Боже – се слушаше професорката.

Им направи нови логоа на познатите брендови прилагодени на ситуацијата со коронавирусот

Таа открила дека ова не е првпат да се случи вакво нешто за време на нејзината настава. Иако учениците, кои не виделе што се случило, ја молеле да им открие за кого станува збор, таа одбила да го стори тоа.

Loading...

Студентите почнаа да се шегуваат за ситуацијата во група на Фејсбук наречена MQU Love Rants.

Универзитетот МекКури исто така ја коментираше ситуацијата, критикувајќи го однесувањето на студентите.

Во САД почна тестирањето на вакцина за коронавирусот

– Универзитетот е свесен за наводниот инцидент и предавачот презеде точни чекори за управување со инцидентот во тоа време. Ги потсетуваме студентите за нашиот кодекс на однесување – порачаа од Универзитетот.


Leave a Reply