Им направи нови логоа на познатите брендови прилагодени на ситуацијата со коронавирусот

Сподели со своите пријатели

Словенечкиот дизајнер Јуре Товрљан ги воодушеви корисниците на социјалните мрежи затоа што ги прилагоди логоата на светските брендови со моменталната состојба.

Јуре ги адаптираше логоата со коронавирус со едноставни и елегантни решенија, при што ги раздвои олимписките кругови и на друг начин ги ажурираше карактеристичните симболи.

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *