Пет знаци кои покажуваат дека е добар во креветот

Сподели со своите пријатели

Сексуалното искуство тешко се воочува со видот и слухот, но не е невозможна мисија. Овие мали знаци откриваат дали вашиот потенцијален секс партнер е искусен во креветот.

Во фиоката крај креветот држи кондоми секси играчки и лубриканти, но шкафот во бањата крие влошки или тампони, женски бријачи и дополнителни четки за заби. За него ништо не може да биде изненадување.

Loading...

Која е идеалната големина според жените која ги доведува до оргазам?

Добро уредена и уредна бања е знак дека мажот често го користи,но и дека во својот стан доведува женско друштво.

Им приоѓа на жените со самодоверба и разговара со нив за најразлични теми, но никогаш не се фали со своите постигнувања во сексот. Попрвин за неговото искуство ќе го пофали бившата девојка, отколку тој самиот. Тоа е човек од акција.

Неспретноста не е дел од неговиот речник, ниту однесување. Има контрола над своето тело, секогаш знае каде ќе седне, како елегантно ќе се подигне од автомобилот или како да ја освои девојката на танцувачкиот подиум.

Шест најчести сексуални фантазии, која е вашата?

Знае да се служи со јазикот и пренесеното значење. Уметноста на шепкање на одредени реченици пред одење во спалната соба за него не е непозната. Во изразувањето на своите желби е многу јасен и прецизен.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *