Шест најчести сексуални фантазии, која е вашата?

Сподели со своите пријатели

Секој има сексуални фантазии, да не се лажеме – ако ни кажете дека немате, ќе ве сметаме дека лажете, затоа што тоа едноставно не е можно ниту нормално.

Сега, кога го решивме тоа, да се свртиме кон луѓето кои понекогаш имаат дополнително време – научници. Се разбира, има еден кој правел истражувања за најчестите сексуални фантазии, па ајде да видиме како помина.

Loading...

Ова се тајните сексуални фантазии на хороскопските знаци

Секс во тројка – дури 89 проценти, а скоро сите потврдија дека најмногу би сакале нивниот партнер да биде вклучен во овој вид секс.

Болка – Тука се шлаканици, капење топол восок и грицкање. Жените имаа тенденција да препуштаат партнерот да ја има главната улога.

Секс на јавно место – Доминантна женска фантазија, возбудена од ризикот да бидат фатени, најпопуларните локации се канцелариите, парковите и лифтовите.

Секс на необични места – Многумина сакаат да ги променат работите малку во сексуалната рутина. Сонуваа да водат љубов на масата во кујната или да спијат со некој друг.

Зошто повеќето мажи одбиваат секс со кондом?

Секс со значење – Поточно, романтичен сексуален однос. Дадаваат дека ги возбудува кога некој ќе им каже дека се добри во кревет.

Сексуален однос со личност од ист пол – Повеќето луѓе биле хетеросексуални, а еден од тројца мажи потврдил дека сакал да има однос со транссексуалец.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *