Пазете се од жените кои го прават ова: Ним неверството им е во крвта!


Кога следниот пат ќе водите љубов со својата понежна половина, добро изанализираје го секое нејзино движење.

Истражувањето објавено во магазинот „Архивите на сексуалното однесување“ опфаќа набљудување на 138 жени и 121 маж сутенди во врска со оргазмите и прељубата.

Loading...

Со какви мажи жените најчесто доживуваат оргазам?

Крајно интересно, начниците откриле дека фрекфенцијата и интензитетот на женските оргазми немале никаква врска со тоа дали порано вршеле прељуба или плнираат тоа да го направат во иднина.

Меѓутоа, откриено било дека неверството е поврзано со бројот на оргазми кои жената ги лажира.

Што бараат зрелите жени во еден млад човек?

Имено, што е поголем бројот на лажирани оргазми, тоа биле поголеми шансите дека во минатото вршела прељуба и дека тоа би можела да го повтори во блиска иднина.

Тоа значи дека лажирањето открива многу повеќе за верноста на жената отколку самите оргазми.


© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *