Што бараат зрелите жени во еден млад човек?

Сподели со своите пријатели

Секс да, но сексот не е пресуден!

Loading...

По традиција во една двојка мажот треба да биде постар од жената или на нејзините години. Трендот сепак брзо се смени, во голема мера благодарение на Холивуд, и еве денес се повеќе популарни се односите меѓу зрели жени и доста млади мажи.

60% од жените не би излегле со маж без пари!

Овие дами често се нарекувани МИЛФ / MILF (мајка, со која сакам да имам секс) и изгледаат прилично прекрасно со бакарен тен .Успеале да имаат голема самодоверба, што ги привлекува младите.

Зошто сепак овие мајки се занимаваат со помладите мажи кои често не им импонират ниту со интелект, ниту со социјален статус?

Некој кој ќе се согласи со нивниот распоред. Тие имаат кариера и навики кои нема да го променат поради еден секс со млад играч, затоа тој треба да се вклопуваат во нивниот начин на живот.

Со какви мажи жените најчесто доживуваат оргазам?

МИЛФ располагаат со свои пари и тие не бараат финансии од сексуалниот партнер. Тие сепак нема да дозволат некој да им се вози  како паразит и да го одгледуваат.

Loading...

Независни мажи. Тие веќе имаат деца и не им треба уште едно.


Leave a Reply