Несекојдневна глетка: Минирање на карпа на автопатот Скопје – Велес (видео)

Сподели со своите пријатели

Откако било востановено дека карпата која надвиснува над автопатот Скопје – Велес претставува закана за сообраќајот, карпата денес беше минирана од експертски тим.

Loading...

Еве како изгледа тој момент снимен одалеку.

Leave a Reply