Неколку населени места во Куманово без електрично напојување

Сподели со своите пријатели

Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, поради дефект во електродистрибутивната мрежа, според извештајот испратен во неколку минути по 17 часот, без електрична енергија се Горно и Долно Коњаре, Табановце, Сопот и Четрирце.

Loading...

Утринава исто така неколку села во општината Старо Нагоричане беа оставени без електрично напојување поради дефект.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.