Неколку корисни совети за укажување прва помош (+18 видео)

[adrotate banner="26"]
Сподели со своите пријатели

После ова видео, да ти е мерак да пружуш прва помош.

Loading...

Значи, следете ги упатствата и спасете нечиј живот.

 

https://www.youtube.com/watch?v=kU9J8QO66FA


Leave a Reply