На 5 јуни се отвара скопски аутлет саем

Сподели со своите пријатели

Од 5-ти до 14-ти јуни, на Скопски саем ќе биде отворен аутлет саем, каде граѓаните ќе имаат можност да заштедат, а во исто време реновираат, преуредат или изградат својот дом.

Loading...

Од мебел, до електроника, санитарија, плочки до теписи, постелнини или клима уреди, овој продажен саем е причина плус зошто да се посети Скопски Саем и одбере нешто од богата понуда на големиот број излагачи и присутни компании чија понуда ќе ги задоволи сите вкусови.

Влезот е бесплатен, а следуваат и големи изненадувања за сите посетители.

 

Leave a Reply