Кои се најголемите „хејтери“ меѓу хороскопските знаци?

Сподели со своите пријатели

Не ги сакаат сите луѓе во своето друштво, а хороскопот во голема мера одредува колку и ќе бидеме друштвеи. Овие три хороскопски знаци се најголемите хејтери во зодијакот.

РОДЕНИ ДА БИДАТ ГЛАВНИ: Двата најуспешни хороскопски знаци

Loading...

Стрелец

Тие не мразат, но таа ќе ви изгледа, затоа што тие немаат совест кога сакаат да се ослободат од вас. Ако некое време не добиете никаква порака од вашиот пријател стрелец, знајте дека едноставно ве исфрлил од својот жвот. Тие веќе продолжиле понатаму, а кога мразат тоа го прават „на големо“. Мразат отворено и тоа не трае долго затоа што тие немаат намера да го трошат своето скапоцено време.

Врската помеѓу овие хороскопски знаци никогаш нема да успее

Вага

Никој не мрази повеќе од Вагите, а тоа им оди од рака затоа што се преправаат дека се мили и грижливи. Не се! Тие мразат, осудуваат и проколнуваат други поради ситници. Немаат трпение и искрено веруваат дека се подобри од сите. Вагите се ултимативни егоманијаци, секогаш се во право, додека вие секогаш грешите и сте достојни на тоа да ве отфрлат и живи погребаат.

Кои се најопасните хороскопски знаци според статистиката на ФБИ?

Овен

Тоа го добивате кога сте знак на воин – станувате познати како „хејтери“. Овните сакаат да сакаат и да бидат фер, но… ништо друго не можат. Кога станува збор за љубовта и омразата немаат проблем со тоа на луѓето да им истурат цела кофа омраза.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *