14.02.2020 09:06

Кога руски војник реши да ја сврши девојката (ФОТО)

Facebook Twitter Google+

Поручникот на Таманската дивијза решил да ја сврши својата девојка на оригинален начин – со помош на 16 тенкови Т-72 Б3.

Сето тоа се одвиваше во полигонот Алабино во Подмосковие каде две тенковски единици се поставија формирајќи огромно срце.

Loading...

Ја однесе девојката во кино, па следуваше свршувачка каква немате видено досега (ВИДЕО)

Поручникот тогаш ја повикал девојката до центарот, клекна и ѝ предложи брак. Таа одговори потврдно.

Инаку, станува збор за комплицирана фигура.

Момче се удави обидувајќи се да ја побара својата девојка за сопруга (ВИДЕО)

Авторот на приказната хумористично му предложил на среќниот пар свадбата да ја организираат на лето за време на „Тенковскиот баталјон“.


© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини
Loading...

Последни наслови

Facebook Comments