ЈП Водовод: Пет улици без водоснабдување

Сподели со своите пријатели

Како што информира Јавното претпријатие ”Водовод”, поради интервенции на водоводната мрежа, денес привремено без вода ќе бидат следните улици:

Loading...

– ул. Перо Илиевски
– ул. Перо Шварц
– ул. Карл Маркс
– ул. Илинденска
– ул. Христијан Тодоровски Карпош

Leave a Reply