ЈП Водовод бележи дефект на четири улици

Сподели со своите пријатели

Како што информира Јавното претпријатие Водовод, денес поради интервенции на водоводната мрежа, привремено без вода ќе бидат следните улици:

Loading...

– ул. Перо Илиевски
– ул. Владимир Назор
– ул. Средорек
– нас. Вера Которка