Дамјановски повика на единство и сплотеност на граѓаните во овие тешки моменти (видео)

Сподели со своите пријатели

Прес конференција по повод новонастанатата ситуација одржа градоначалникот на Општина Куманово, Зоран Дамјановски.

Loading...

Тој од позиција на прв човек во градот, повика на смиреност, единство и сочувување на здравиот разум во моменти кога градот се соочува со криза потешка дури и од онаа во 2001.

Тоа што го пласираат медиумите е нешто што и јас го знам, и немам никакви информации повеќе од вас, се обрати Дамјановски до медиумите.

На дешениот прес, присутни беа екипите на речиси сите национални медиуми, но не и новинарска екипа на МРТВ.

 

Leave a Reply