Мистерии (Page 2)

Сподели со своите пријатели

По речиси 40 години потрага, откриен е идентитетот на американска двојка убиена во Хјустон, но останува мистерија што се случило со нивната ќерка. Loading… Во 1979 година, Харолд Дин Клаус (21) оставил зад себе проблематично минато и се преселил од Флорида во Тексас со неговата нова сопруга Тина Гејл (17)Прочитај повеќе