БИЗАРНА МУТАЦИЈА: Родено прасе со едно око и пенис на главата (видео)

Сподели со своите пријатели

На социјалните мрежи се појави бизарна снимка во која се гледа прасе со човечко лице, едно око и пенис на главата.

Мутантот е роден во Кина, и иако звучи неверојатно тоа не било прв пат. Имено, во 2015 година, во интервал од само неколку дена во Кина и Шкотска родени се две прасиња со пенис на главата. Истата година на фармер во Кина дури му биле понудени пари за откуп на прасе мутант, а исто како и овој стана хит на социјалните мрежи. За жал, прасето набргу починало.

Родено чудовиште со човечки лик и уши како на ѓавол (видео)

Loading...

На снимката се гледа како една жена од Кина гордо го држи во раце оваа необично прасе, кое цело време се бори за воздух и кое умира само неколку часа по раѓањето.

Никому не му е јасно што се случува, но се работи за навистина бизарни генетски мутации.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.