Родено чудовиште со човечки лик и уши како на ѓавол (видео)

Сподели со своите пријатели

Видео снимката прикажува животно со монструозен изглед кое се појави на интернет. Ѕверот има лице на човек, но она што е најстрашно во целиот слуај е ушите кои се како од самиот ѓавол.

Не е познато каде е родено оваа животно.

Меѓу оментарите на луѓето кои ја прегледале снимката се наоѓаат и оние со црн хумор во кои се наведува дека некој се „заиграл“ со кравата, односно козата и дека потоа се родило чудовиштето.

Сепак, пореално е дека ваквото деформирано животно е родено поради некој друг проблем.

Погледнете ја снимката и кажете ни што вие мислите.

https://www.facebook.com/651764661644985/videos/904190286402420/

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.