Родено чудовиште со човечки лик и уши како на ѓавол (видео)

Видео снимката прикажува животно со монструозен изглед кое се појави на интернет. Ѕверот има лице на човек, но она што е најстрашно во целиот слуај е ушите кои се како од самиот ѓавол. Не е познато каде е родено оваа животно. Меѓу оментарите на луѓето кои ја прегледале снимката се … Continue reading Родено чудовиште со човечки лик и уши како на ѓавол (видео)Прочитај повеќе