9 показатели дека е добар во кревет

Сподели со своите пријатели

Едно од прашањата кое многу луѓе го поставуваат на експертите за врска е: “Како да знаеме дали сме добри во кревет?”

Loading...

Всушност не постои тест кој може тоа да ви го покаже. Ако постојат квизови во вашиот омилен магазин, дали искрено одговарате на прашањата?

Вистина е дека го поминуваме времето набљудувајќи што тој или таа работат за да видиме дали се добри во кревет, почнувајќи од начинот како зборуваат и одат, до начинот на кој ни се обраќаат.

67814_profimedia0093440734_630x0

Како некој може да знае дали неговиот партнер е добар во кревет или не?

А повторно, како некој може да биде лош во нешто што сите сме “создадени” да го правиме?

Еве десет знаци кои можат да ви помогнат дали тој ќе биде добар или не.

1) ТОЈ НЕ СЕ ФАЛИ

Loading...

Доколку дечкото оди наоколу и зборува за своите бивши девојки, постојан шанси дека тој всушност не е добар во кревет. Тие кои често зборуваат дека се “богови” во кревет, всушност не се. Сепак, сите жени се различни и сите сакаат различни работи во кревет.

Мажите не знаат автоматски што некоја девојка всушност сака. Мора да комуницирате за тие да го направат она што го сакате, а не да слушате за неговата бивша девојка.

2) ПРАВИ ДА СЕ ЧУВСТВУВАТЕ СЕКСИ

Кога излегувате со некој кој прави да се чувствувате вака, никогаш не сте свесни за себе, а тоа во сексот е многу важно. Тоа не е наша физичка појава, туку начин на кој го чувствуваме нашето тело што допринесува квалитет во сексуалниот живот. Не Ви е потребен секси долен веш за да го направите сексот добар. Ако сакате Вашата врска да трае и да имате добар секс со партнетот, продолжете да делите комплименти и обратете внимание на мали детали, и нема да бидете разочарани.

3) ДАЛИ СЕ ВЕШТИ СО РАЦЕТЕ

Многу може да се каже во односот на тоа како некој ги користи рацете. Оние кои ги користат рацете во секојневниот живот, било тоа да се музичари, уметници или атлетичари, најверојатно се добри во креветот.

4) ДАЛИ РИЗИКУВААТ

Ако уживаат во новите работи или ризикуваат, шанси се дека ќе ризикуваат и во кревет. Но ако сте со личност која не ризикува исто како и Вие или не ужива во авантурите како и Вие, можеби нема да сакате пред да отидете во кревет првин да разговарате со него. Доколку двајцата уживате во ризиците во истиот тип на авантура, тогаш новите движења и идеи во спалната соба ќе бида добри и успешни.

Loading...

5) ТОЈ НЕ Е СЕБИЧЕН

Во сексот учествуваат двајца, затоа ако излегувате со некој кој мисли само на себе, тоа значи дека нема да мисли на Вас и кога сте во кревет.

Вежбањето сочуствување во секоја облас на животот е важно, а вежбањето во спалната соба може да Ве направи прекрасни во кревет. Не треба првин да се ставаат туѓи желби, но убаво е кога ќе го задоволите партнерот, а не очекувајте да Ве задоволи само Вас.

6) НАЧИН НА КОЈ ОДИ

Ако се движи со многу самодоверба и крената глава, тоа значи дека има повеќе самодоверба во спалната соба. Говорот на тело е тоа како не гледаат другите, а движењето во некоја рака одржува и нечиј карактер.

7) ЗАИНТЕРЕСИРАН Е КАКО СТЕ ГО ПОМИНАЛЕ ДЕНОТ

Доколку Ви поставува многу прашања, тоа значи дека пробува да дознае што Ве прави среќна. Размислете околу тоа, што е најдобар начин да запознаете некого? Најдобар начин да научите што сака личноста и што сака е да го прашувате многу прашања и да го поминувате времето заедно.

8) НАЧИНОТ НА КОЈ СЕ БАКНУВА

Loading...

Можете да заклучите дали партнерот е добар во кревет во односот на тоа како се бакнува. Добриот бакнеж е нежен и страствен. Сакате некој кој ги буди пеперутките со своето бакнување. Бакнежот е индикатор на хемијата и заведувањето.

9) ВЕЖБА

Личностите кои вежбаат имаат повеќе сила и способности во кревет. Доколку е физички активен и доста време се движи, сигурно е добар и во спалната соба.