ЗПЗП „Козјак 2013“ ќе го одбележи Денот на планината со предавање

Сподели со своите пријатели

Со предавање за основи на планинарење и планинарење во зимски услови на месноста Студена водаутре во 11 часот ЗПЗП „Козјак 2013“ ќе го одбележи Светскиот ден на планината.

Loading...

– По повод Светскиот ден на планината-11 Декември утре, сабота, 12.12.2020 ,во 11 часто на Студена Вода ЗПЗП „Козјак 2013“ ќе одржи предавање за основи на планинарење и планинарење во зимски услови за сите планинари, љубители на природата и рекреативци, информираше Ангела Петковска, претседател на клубот.

Настанот е од отворен тип и можат да учествуваат сите заинтересирани.

Никола Ивановски


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *