Зошто треба да ги избегнувате плажите за време на бури (видео)

Сподели со своите пријатели

Општо познато правило е дека треба да се одалечувате од морето при бури затоа што лесно може да ве повлечат во своите длабочини со брановите кои можат да дојдат буквално за некоја секунда.

Тие се интересни за гледање,но и многу опасни.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.