Жешки девојки го честитаа 4 Јули на свој начин (видео)

Сподели со своите пријатели

Еве како жешки девојки ја најавија прославата на 4 Јули – денот на независноста на САД, кога била усвоена Декларација со која Америка прогласила дека тринаесетте американски колонии кои во тоа време биле во војна со Велика Британија повеќе не се дел од Британската империја.

Loading...


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.