ЖЕНИТЕ ОТКРИВААТ: 12 најлоши работи кои мажите ги прават во текот на се*суалниот однос

Сподели со своите пријатели

Сексот не може секогаш да биде совршен, но постојат и оние кои се трудат да имаат таков секс.

Loading...

Корисничка на „Reddit“ со корисничко име radaee ги прашала жените кои се најчестите грешки кои мажите ги прават во текот на сексот, а одговорите биле разновидни.

 

 

Не се искрени за своите потреби

„Бидете искрени, прво кон самите себе за тоа што ви се допаѓа и што ви треба. Бев со момче кое доживуваше оргазам само со помош на раката, но тој не го бараше тоа од мене па продолжуваше сè додека не ме заболеше мене. Поради тоа него му беше срам да ми признае, а мене не ми беше непријатно да ги земам работите во мои раце“ – напишала корисничка на Reddit.

Држење темпо

Loading...

„Кога ќе им речев да продолжат, тие или забрзуваат или пак го променуваат темпото. Ми се допаѓаше како што беше дотогаш“ – напишала друга корисничка.

 

 

Пресериозни се

„Не се подготвени да се насмеат доколку работите не одат по планот“.

Не комуницираат

„Со недостатокот на комуникација може да се избегнат сите проблеми, но тоа не значи дека сексот ќе биде добар. Не се сите жени исти. Комуницирајте“.

Loading...

 

 

Забрзуваат

„Кога ќе им кажам немој да запреш тие забрзуваат. Не, треба да правиш како што дотогаш си правел“.

Не сакаат да се галат

„Не сакаат да се галат по сексот, мразам кога тие емоции наеднаш прекинуваат“.

 

Loading...

 

Гребат

„Научете да ги користите прстите и да ги исечете ноктите. Немојте да ми правите дупка во клиторисот, немојте да ме гребете, тоа боли“

Ја туркаат главата

„Немојте да ми ја туркате главата таму долу, јас ќе се спуштам кога ќе сакам и кога ќе бидам подготвена за тоа“.

Loading...

 

 

Не се уредни

„Погрижете се секогаш да бидете чисти“.

Loading...

Губат ритам

„Колку пати ми се случило да бидам на раб да го доживеам оргазмот, но тој го променува ритамот и не можам повеќе“.

 

 

Loading...

Удирање со пенисот

„Немој да ме удираш по лицето со “него“. Не разбирам зошто го прават тоа некои од мажите“.

Ја прескокнуваат предиграта

„Загрижувачки е бројот на момчиња кои мислат дека сексот е само чин, без никаква предигра и потоа се чудат зошто жените не доживуваат оргазам“.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *