Жените ги откриваат сите карти: Најлошиот се*с е во дваесеттите години, а најдобриот?

Сподели со своите пријатели

Официјално е докажано дека сексот во раните дваесетти години е најлош и тогаш играме на картата за физичка убавина.

Loading...

Жените во дваесеттите години претежно ги заведуваат мажите со нивниот физички изглед. Како и да е, како одминува времето, професионалните и личните успеси доаѓаат и ги прават привлечни во нов контекст.

Во триесеттите години, тие повеќе не мора да играат само на картата за физичка убавина, туку и на развиен интелект и привлечна личност.

 

 

Повеќе самоуверени и храбри, тие се чувствуваат уште поинтересно за мажите.

Просечна жена во триесеттите веројатно веќе сменила неколку сексуални партнери и ги запознала своите навики и желби во кревет. Знаејќи што најдобро може да ја задоволи, таа лесно комуницира за своите потреби и фантазии и не се плаши да ги бара за време на интимни моменти. Тој исто така ги цени своите љубовни вештини и е среќен што ги користи.

Loading...

Немајќи повеќе нереални очекувања од своето тело, самата жена се чувствува привлечно и добро во својата кожа. И тоа, се разбира, влијае на нејзината интимна самодоверба.

 

 

После повеќе години читање за сексуалноста преку написи и еротска проза, жените веќе не се срамат да зборуваат отворено со своите партнери за теми од спалната соба. Од исполнување на фантазиите, до враќање на сексуалните услуги, машко-женската комуникација никогаш не функционирала подобро, се разбира, до заемно задоволство.

Сексот за жена во триесеттите години веќе не е доказ, туку задоволство.

Имањето поголемо искуство со машката ментална структура им олеснува на жените да формираат односи и да се релаксираат за време на врските. Колку подолго парот е заедно, толку подобро работи во креветот. И, ако сексуалниот живот падне во монотонија, полесно е да започнете разговор за тоа и да воведете имагинативни иновации што ќе ги вратат златните времиња.

 

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *