Жената во овој хороскопски знак не припаѓа никому и живее според своите правила

Сподели со своите пријатели

Оваа жена толку е единствена што во многу моменти за нејзиниот опис можете да го употребите и зборот чудна.

Нејзиниот долг фустан се вее на ветерот, а таа воздивнува од воздухот и се подготвува за летот. Се чувствува како светот да и е ширум отворен, сочен и полн со можности, баш на начин на кој таа сака.

Гласно се смее, потскокнува и оди низ улицата. Таа е целосно безгрижна додека ги држи конците на судбината во тие чувствителни раце.

Таа е жена ВОДОЛИЈА.

Како може да се движи толку лесно? Како може да се грижи толку длабоко?

Таа е чекоречка контрадикција, таа е социјална пеперутка и осамен волк. Таа е алтруист и бунтовник без причина. Таа е луд научник и вибрирачка топка на емоционалниот хаос.

Живее во својата глава, а има огромно срце. Таа е топла, таа е ладна, таа нема да припаѓа никому, затоа што така е одредено.

Таа е родена да лета таму каде громот удира.

Таа чиста енергија!

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.