Згодни девојки и брзи мотори се најголемата опасност на патиштата (видео)

Сподели со своите пријатели

Без да ги навредиме жените дека не знаат да возат, има секако и оние кои управуваат како професионалци, но кога се вака згодни и кога возат мотори кои се брзи, а се сон на скоро секој маж секако дека е голема опасност.

Но, опастност за безбедноста на патиштата затоа што многу може да го одвлекува вниманието на останатите мажи возачи и така да настане проблем.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.