Због пропалу љубав страда фасада (фото)

Сподели со своите пријатели

Некој несреќно заљубен момак решија да ги искаже свои чувства, а при тој настрадала фасада на зграду. Малце жалив што им е упропастена нова фасада, а што се љубав тиче кој па видеја аир од тој?


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.