Завршено асфалтирањето на улиците Видое Смилевски – Бато и Милентије Поповиќ (фото)

Сподели со своите пријатели

Општина Куманово продолжува со имплементација на проектот ” За наше Куманово”, при што деновиве заврши и асфалтирањето на улиците Видое Смилевски – Бато во населба Зелен Рид, како и улицата Милентије Поповиќ во нас. Перо Чичо.

Loading...

11825906_10153491887283890_4581805888866480927_n

Како што претходно информираше Секторот за урбанизам, проектот за асфалтирање ќе продолжи и деновиве, со поставување нова асфалтна подлога на ул. 120 во нас. Карпош.

11828748_10153491885738890_7356562191702371743_n

Минатата недела, како дел од проектот беше завршено асфалтирањето на ул. Егејска Македонија.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.