Затвореник избегал од затвор и се крие во една од овие три куќи. Во која? (видео)

Сподели со своите пријатели

Во која куќа е човекот кој штотуку избегал од затвор? Погледнете ја добро сликата на која се прикажани три куќи и нивните дворови.

Loading...

Но, доколку не успеавте да го одгатнете одговорот на прашањето, решението на мистеријата дознајте го на страна 2.


Pages: 1 2

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.