Затворени избирачките места, се чекаат првите резултати

Сподели со своите пријатели

Избирачките места во Општина Куманово и официјално се затворени. Гласањето заврши, а сите се во исчекување на првичните резултати.

Loading...

Излезноста во Куманово до 17 часот изнесуваше 40,98%, а официјалните податоци за излезноста од Државната изборна комисија ќе ги соопштат на прес конференција по затворањето на избирачките места.

Потоа ќе следува и пребројување на гласовите и постепено објавување на првичните резултати од изборниот процес.

Никола Ивановски