ЗАСТРАШУВАЧКА СНИМКА: Родено теле со човечки лик (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Застрашувачко теле е пронајдено во пасиштата на Аргентина. Фремерите биле шокирани од неговиот изглед, а телето се чини дека страда од генетска мутација.

Телото има мал нос и уста и личи на човечко суштество, а е родено во селото Вила Ана, во северната аргентинска провинција Санта Фе.

Loading...

Сепак, мутантното теле живеело само неколку часа, според извештаите.

Видео од телето, снимено од неименуван фармер, беше споделено на Јутуб каде е прегледано стотици илјади пати.

На снимката е прикажано теле како лежи на тревата со своето необично лице што локалното население го опишало како „човечко“.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *