Започнува ретроградниот Меркур, еве што може да очекувате

Сподели со своите пријатели

Одлично знаеме за овој период и кога тој ќе настапи никому не му е лесно.

Loading...

Овој пат, ретроградниот Меркур носи бура во нашите животи, а прв пат оваа година се појавува на 16 февурари.

Три хороскопски знаци кои важат за најдобри мајки

Многу убави и романтични љубовни врски ќе бидат разнишани со лоша комуникација и неразбирање.

Овој период ќе биде вистински тест за сите парови, а на многумина ќе им се пружи лекција која ќе треба да ја запомнат.

Ретроградниот Мергур започнува на 16 февруари и ќе трае се до 10 март. Ќе се наоѓа на 12 степен во знакот Риба, што наговестува емотивен период со големи промени.

Хороскопски знаци на кои авантурите им се поомилени од врските

Емоциите ќе бидат посилни од било кога и баш се ќе мораме да правиме со зголемен емотивен нагон. Тензијата се појавува среде квадратот кој го сознаваат Месечината во знакот Скорпија и ретроградниот Меркур во Риби.

Loading...

Овој аспект носи голема борба на мисли и емовии, односно борба на две спротиставени страни која ќе трае долго, а важните одлуки ќе претрпуваат.

Не веруваат во карма: Овие два хороскопски знаци се најзлобни

Бидејќи се е појачно во овој период, обрнете внимание на својата љубомора. Важно е да не ја потиснувате. Можно е да ги изубите чувствата за својот партнер, неговите потреби, желби и чувства.

Сепак, ретроградниот Меркур може и да не научи. Ова е совршен период за рефлексија. По секоја своја грешка или „излив“ на емоции, направете неколку чекори назад и согледајте ја ситуацијата од почеток. Соочете се со своите маани.

Хороскопски знаци кои секогаш се среќни во љубовта

Ова е период на големи лекции, тестирање отпорност и способност, како и јакнење на духот.

Оживејте ја силата во себе и успешно изборете се со негативното влијание на ретроградниот Меркур.


Loading...

Leave a Reply