Заминал на гробишта да бара духови, а тогаш го снимил ова (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Персоналниот тренер и истражувач на паранормални активности ТОни Фергусон (33) се скаменил кога неодамна, истражувајќи гробишта стари 800 години, како тврди, забележал дух кој одел директно кон неговата камера.

Тони ги истражувал гробиштата крај црквата Св. Мери во Елинг, Хемпшир, кога здогледал бледа фигура, како чад, како се движи кон неговата камера, пренесува Дејли Мејл.

Како вели, решил да истражи што се случува на гробиштата, по што луѓето кои ги посетуваат гробовите на своите сакани, започнале да се жалат дека чуствуваат присуство на нешто негативно, кога и да се најдат на тоа место.

Британка имала секс со духови, вели дека по тоа искуство не сака да има ништо со мажите

Тони истакнал дека се чувствувал непосакано веднаш штом зачекорил на гробиштата, а многу бргу слушнал и необјаснив звук за кој верува дека го испуштил духот кој минувал крај него.

Како вели, кога на камерата ја забележал фигурата, за која би рекол дека е дух, сфатил дека чудните звуци не се плод на неговата фантазија.

Откако неколку пати ја прегледал снимката, Тони смета дека се работи за дух од господин кој се труди да ги намава посетителите.

– Обично не истражувам гробишта. Не верувам дека само поради тоа што луѓето се погребани таму, мора да бидат и прогонети, рекол Тони.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *